#KrachtvanFeyenoord
; #KrachtvanFeyenoord

Feyenoord Wijksport

Gratis sporten. Onder leiding van een echte Feyenoord-trainer. En dat ook nog eens in je eigen wijk. Te mooi om waar te zijn? Niet voor kinderen uit Rotterdam-Zuid.
Meedoen belangrijker dan winnen
Dagelijks zijn trainers van Feyenoord op de pleintjes en veldjes van Rotterdam-Zuid aanwezig om Feyenoord Wijktrainingen te geven aan jongens en meisjes die graag willen sporten. Op die pleintjes en veldjes is meedoen belangrijker dan winnen. Meedoen betekent bewegen, maar ook leren samenwerken en het ontwikkelen van andere sociale vaardigheden. Maar meedoen betekent vooral: plezier hebben.

Meerdere sporten
Er wordt zeker niet alleen gevoetbald tijdens de Feyenoord Wijktrainingen. Ook de andere sporten van de multiclub komen uitgebreid aan bod. En dus wordt er op de pleintjes en veldjes ook gebasketbald, gehandbald en gehockeyd, om zo nóg meer kinderen met nóg meer sporten kennis te laten maken. 

Masterklas voor uitblinkers
Wie zowel sociaal als sportief uitblinkt in de wijk, wordt uitgenodigd voor de Feyenoord Masterklas. Meer informatie over de Feyenoord Masterklas lees je hier.