Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Informatie seizoenkaart

Feyenoord biedt in het seizoen 2023-2024 één type seizoenkaart aan, namelijk een reguliere seizoenkaart.

De seizoenkaart 2023-2024 biedt:

  • Toegang tot de zeventien Eredivisie-thuiswedstrijden van het eerste elftal en eventuele play-offs;
  • Toegang tot de traditionele vriendschappelijke openingswedstrijd van het seizoen;
  • Toegang tot de eerste thuiswedstrijd om de TOTO KNVB Beker (tot 1/8e finale)*;
  • Voorrang op kaartverkoop voor overige (door Feyenoord georganiseerde) thuiswedstrijden;
  • Voorrang op de kaartverkoop voor Europese thuiswedstrijden;
  • Gratis lidmaatschap Het Legioen (voor kinderen tot en met 14 jaar: gratis lidmaatschap Feyenoord Juniorclub Kameraadjes);
  • 15% korting op de aankoop van artikelen in de (online) Feyenoord Fanshop.

* indien van toepassing


Periodes en prijsbeleid

De seizoenkaartcampagne is op dinsdag 18 april van start gegaan. Seizoenkaarthouders hebben vanaf die dag de mogelijkheid om hun seizoenkaart te verlengen voor seizoen 2023-2024. Zij behouden zo hun eigen plaats in De Kuip. Daarna hebben Legioen-leden en Kameraadjes voorrang op de aanschaf van een seizoenkaart, gevolgd door de fase waarbij iedere supporter de mogelijkheid heeft een seizoenkaart te bestellen. Feyenoord biedt de seizoenkaart 2023-2024 aan voor één soort prijs en stapt dus af van een vroegboekprijs en standaardprijs.

De prijzen van de seizoenkaart 2023-2024 zijn gestegen ten opzichte van de vroegboekprijs van seizoen 2022-2023. Bekijk hier alle seizoenkaartprijzen. Meer informatie en veelgestelde vragen over de seizoenkaartcampagne vind je in deze FAQ.

Hieronder volgt meer informatie over de verschillende fases.

Fase 1: Verlengen en verplaatsen voor seizoenkaarthouders

Dinsdag 18 april 12:00 uur t/m dinsdag 9 mei 23:59 uur

Seizoenkaarthouders kunnen hun stoel 1-op-1 verlengen, verplaatsen binnen hetzelfde vak of naar een ander vak. Jouw eigen stoel is in deze fase exclusief voor jou gereserveerd, totdat je wellicht besluit om te verplaatsen. Jouw oude stoel is daarna direct beschikbaar voor andere seizoenkaarthouders. Seizoenkaarthouders kunnen in deze fase geen nieuwe seizoenkaarten bijkopen voor andere supporters, dit kan in fase 3.

Fase 2: Voorrang voor seizoenkaarthouders op een nieuwe stoel

Zaterdag 13 mei 09:00 uur t/m woensdag 17 mei 23:59 uur

In deze fase is jouw eigen stoelreservering en dus de garantie op jouw huidige stoel komen te vervallen. Alle seizoenkaarthouders die nog niet hebben verlengd, kunnen nu een (andere) nieuwe stoel uitzoeken.

De verwachting is dat er in het stadion meer stoelen beschikbaar komen, omdat de reservering van de eigen stoel is vervallen. Het is aan jou om de afweging te maken om je eigen stoel (in fase 1) te verlengen, te verplaatsen of wellicht te wachten totdat er in deze fase stoelreserveringen zijn komen te vervallen omdat andere seizoenkaarthouders hun stoel niet verlengd hebben.


Fase 3: Voorrang voor Legioen-leden en Junioren Kameraadjes

Zaterdag 20 mei 09:00 uur t/m zaterdag 27 mei 23:59 uur

Alle leden van Het Legioen én alle Junioren van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes zonder seizoenkaart 2022-2023 krijgen in deze fase voorrang op het bestellen van maximaal 2 seizoenkaarten 2023-2024, mits beschikbaar. Ook als huidige (en reeds verlengde) seizoenkaarthouder kun je in deze fase één seizoenkaart bijkopen.

Fase 4: Overige supporters

Vanaf dinsdag 30 mei, 12:00 uur
Alle Feyenoord-supporters krijgen gedurende deze fase de mogelijkheid om voor het seizoen 2023-2024 een seizoenkaart te bestellen, mits beschikbaar.


Service & Tickets
Als je nog vragen en/of opmerkingen hebt over het verlengen van jouw seizoenkaart, vernemen wij dat graag.
Meer informatie en veelgestelde vragen over de seizoenkaartcampagne vind je in deze FAQ.
Service & Tickets is telefonisch bereikbaar via 0900-1908. Het is tevens mogelijk om een WhatsApp-bericht te sturen naar 06-1907 1908.