Tegemoetkoming (seizoen) kaarten 2019-2020

Mee naar het stadion, een plaatsje in de zon, hand in hand met je kameraden. Het zit er door de huidige situatie voorlopig allemaal niet in. Als gevolg van de coronacrisis is het seizoen vroegtijdig ten einde gekomen. Hier lees je wat dat betekent voor seizoenkaarthouders en supporters die reeds kaarten hadden aangeschaft voor een of meer van de resterende wedstrijden van seizoen 2019-2020.

Even uit het oog, nooit uit het hart
Allereerst wil Feyenoord jou bedanken voor de onvoorwaardelijke steun dit seizoen. Dat we met iets moois bezig waren staat buiten kijf, en het is teleurstellend dat we de goede reeks niet tot een passend einde hebben kunnen brengen. Zodra het weer mogelijk is, ontvangen we je graag weer in De Kuip. Want: even uit het oog, nooit uit het hart. Tot die tijd rekent de club op jouw onvoorwaardelijke trouw. En vragen we je om ook nu achter ons te blijven staan.

Feyenoord biedt seizoenkaarthouders en supporters met een kaart voor een van de resterende wedstrijden van het afgelopen seizoen een aantal opties. Deze opties zijn afgestemd met FSV De Feijenoorder. De officiële supportersvereniging staat achter het beleid dat de club hierin voert.

De coronacrisis raakt ons allemaal. Je kan de club in deze tijd steunen en helpen! Klik op een van de onderstaande links om uitgebreid te lezen wat je voor Feyenoord kan betekenen, wat de opties zijn en voor antwoorden op de meest gestelde vragen.


Informatie seizoenkaarten Informatie losse kaarten