#KrachtvanFeyenoord
#KrachtvanFeyenoord

Bijzondere wensen

Elke dag zetten we de #KrachtvanFeyenoord in om bijzondere wensen te laten uitkomen. Daarmee bieden we afleiding en troost aan onze supporters, op het moment dat zij dat het hardst nodig hebben.

Van bejaarde tot kind
Of het nu gaat om een terminaal zieke vrouw van in de dertig, die in haar ziekenhuisbed nog één keer een training wil bezoeken. Om een hoogbejaarde man die nog één keer in zijn leven een wedstrijd in De Kuip wil zien. Of om een kind dat door een spierziekte wordt beperkt in zijn of haar dagelijkse leven en dat door een ontmoeting met de Feyenoord-selectie even vergeet. Elk individu is uniek. En daarmee ook elke bijzondere wens. 

Kracht putten uit clubliefde
Maar wat al deze mensen met elkaar gemeen hebben, is hun liefde voor Feyenoord. En de kracht die ze putten uit die clubliefde. Feyenoord biedt door het laten uitkomen van bijzondere wensen afleiding en troost in moeilijke situaties. Dat kan ‘m zitten in een foto met de selectie, in een enkele opmerking van een speler, vaker over voetbal dan over ziekte, in een gezamenlijke lunch, maar vooral in het oogcontact en het wederzijdse besef: Feyenoord is veel meer dan voetbal. En er zijn zaken die véél belangrijker zijn dan voetbal. 

Verzoek indienen
Wil je een bijzondere wens of een speciaal verzoek indienen? Vul dan onderstaand contactformulier in. Voor de behandeling van bijzondere wensen wordt een duidelijke structuur gehanteerd, waarbij alleen die verzoeken worden ingewilligd die hiervoor het meest in aanmerking komen. Deze keuze moeten we (helaas) maken, omdat het aantal verzoeken dat we binnen krijgen enorm is.