Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Feyenoord Supporterszaken

De afdeling Supporterszaken bestaat uit zes Feyenoorders met liefde voor de club, die tot hun primaire doel hebben de afstand tussen supporters en de club te verkleinen. Zij zijn de schakel tussen directie en supporters, proberen het supportersbelang binnen de club in het oog te houden en zo breed mogelijk te verwoorden.

De medewerkers zijn bij thuis- en uitwedstrijden herkenbaar als SLO (Supporters Liaison Officer) en het aanspreekpunt voor supporters bij vragen, klachten of gewoon een praatje. Op regelmatige basis houdt de afdeling Supporterszaken gespreksavonden met supporters en directie, organiseert het evenementen voor de achterban, zet het zich in voor een gastvrij en toegankelijk stadionbezoek en zijn ze het eerste aanspreekpunt voor sfeeracties. Daarnaast is er een fancoach die supporters met een stadionverbod adviseert.

SLO-Team


Maarten Van Holstein

Maarten Van Holstein

Manager Supporterszaken
Martijn van der Vlist

Martijn van der Vlist

Medewerker Supporterszaken en SLO
Steven Burger

Steven Burger

SLO en Fancoach
Nathan Koster

Nathan Koster

Matchday SLO
Glenn Thenu

Glenn Thenu

Matchday SLO
Mike van Katwijk

Mike van Katwijk

Matchday SLO

Feyenoord Supporters Raad (FSR)

Vier keer per seizoen komen de directie van Feyenoord en de afdeling Supporterszaken samen met de Feyenoord Supportersraad. Dit is een orgaan vanuit FSV De Feijenoorder en telt 25 leden uit alle lagen van de achterban. Zij voorzien de club van advies met betrekking tot belangrijke zaken die de supporters raakt. De meest recente notulen vind je hier.

Themasessies

Minimaal zes keer per seizoen worden er themasessies georganiseerd waarbij een aantal leden vanuit de FSR aanschuift. Bij iedere sessie wordt er met een afdelingshoofd binnen Feyenoord dieper ingegaan op de materie van zijn werkgebied. In het verleden zijn er onder meer sessies geweest over social media, horeca en ticketing.

Aan Tafel Met

Eén keer per maand geven we een aantal supporters de kans het gesprek aan te gaan met een directielid. Dit zijn informele bijeenkomsten zonder agenda. Lijkt het je interessant een keer aan te schuiven? Stuur dan een mail naar m.van.der.vlist@feyenoord.nl.

58d77a4d0d616e95d7652821fb58ce08_2000_2000_feyMediaBlackWhite.jpg
abfdb676b2bfa2b81ac495c52ca3acc7_2000_2000_feyMediaBlackWhite.jpg
d4fd0b4aae0ee8682bd69dacef8d641c_2000_2000_feyMediaBlackWhite.jpg

Stadionverboden

Als je bent aangehouden rond een wedstrijd van Feyenoord is het altijd mogelijk contact op te nemen met fancoach Steven Burger voor advies. Als het tot een stadionverbod komt en je bent een ‘first offender’, bestaat er in sommige gevallen de mogelijkheid tot een alternatief traject. Door middel van het volgen van dit traject kun je jouw stadionverbod mogelijk inkorten of omzetten naar een voorwaardelijk stadionverbod. Mailen kan naar s.burger@feyenoord.nl.

Uitwedstrijden

Tijdens (Europese) uitwedstrijden zijn we, indien noodzakelijk, altijd bereikbaar voor vragen of hulp.

Sfeeracties

Een spandoek groter dan 1,5 bij 2 meter, moet een brandveilig-certificaat hebben en dient officieel aangevraagd te worden. Dat kan via sfeeracties@feyenoord.nl, voeg hier het ontwerp bij. We proberen je aanvraag binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Altijd welkom

De deur van het kantoor van Supporterszaken staat (bijna) altijd open. Wil je een keer langskomen om bepaalde Feyenoord-zaken te bespreken? De koffie staat klaar. Meld je komst wel even aan via supporterszaken@feyenoord.nl. Rond een openbare training van het eerste elftal, houdt Supporterszaken na afloop een informele inloopsessie in de kantine van Varkenoord. Hier kun je zonder afspraak langs lopen.

Agenda

 

Geen evenementen gevonden.