Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Feyenoord  Festival

Het Feyenoord Festival wordt dit jaar georganiseerd op zondag 21 juli. Een dag vol activiteiten voor jong en oud, een leuke show en uiteraard de presentatie van zowel Feyenoord 1 als Feyenoord Vrouwen 1. 

Bestel Tickets

Gratis tickets
Het bezoeken van de Open Dag is zoals elk jaar gratis. Wel heb je, net als vorig jaar een ticket nodig om toegang te krijgen tot het evenement, dus zorg dat je er op tijd bij bent. Gedurende de dag zal er een constante in- en uitstroom van bezoekers zijn. Uit veiligheidsoverwegingen kunnen we een maximaal aantal bezoekers tegelijkertijd toelaten, dus vol is vol. We raden je dus aan om op tijd te komen als je het Feyenoord Festival wilt bijwonen. Mindervalide supporters kunnen tickets aanvragen via Feyenoord Service & Tickets.

Skills Challenges
Dit jaar staat de dag in het teken van de Skills Challenge zowel in het binnen- als buitenprogramma. Laat jouw voetbalskills zien bij een van de vele voetbalactiviteiten in de buitenring of geniet van de skills challenges die voorbij komen in de Voetbalshow.

Buitenprogramma
Om 11:00 start het buitenprogramma in en rondom De Kuip. Test je voetbalskills bij een van onze voetbalgames en ontdek wie de ultieme penaltykoning of -koningin is. Ga op de foto met met de unieke Feyenoord-auto of stap in het grote reuzenrad en bekijk De Kuip van hoge hoogte. Daarnaast kun je genieten van heerlijk hapje of drankje bij het gezellige horecaplein. Het wordt een dag vol plezier en vermaak voor de hele familie! 

Voetbalshow
In De Kuip staat er vanaf 14:00 uur een ook een leuk programma klaar. Zing mee met de bekende Feyenoord-liedjes en kom kijken naar de Skills Challenges tijdens de Voetbalshow.  Dit jaar worden onze spelerselecties op een leuke manier gepresenteerd: hoe precies blijft nog even een verrassing. En natuurlijk mogen we de traditionele aankondiging van onze nieuwe aanwinsten niet vergeten. Zorg dat je er bij bent, want de nieuwe Feyenoord-spelers zullen óók dit jaar arriveren in stijl. Een helikopterlanding op de middenstip zal het startsein zijn voor het nieuwe seizoen.

Boek een festivaltour in de Kuip
Leer Feyenoord, De Kuip en zijn historie nóg beter kennen tijdens het Feyenoord Festival en doe mee met de Festivaltour. Wandel in 45 minuten mee langs de meest bijzondere plekken van het stadion en eindig in het Feyenoord Museum, een schatkamer vol Feyenoord-historie. De tour kost €15,00. Klik hier voor meer informatie.

Extra activiteiten voor onze Kameraadjes
Het Feyenoord Festival heeft extra leuke activiteiten voor onze juniorclub, ‘de Kameraadjes’. We organiseren twee leuke kids-persconferenties, waarbij je de selectiespelers alles mag vragen. Daarnaast is er een Kameraadjesparade op het veld, waar Kameraadjes een ereronde mogen lopen in een volle Kuip.

Wil je hier ook aan deelnemen en genieten van alle andere voordelen die een kameraadjes-lidmaatschap je bieden, zoals bijvoorbeeld korting in de Fanshop. Word dan lid en klik op de onderstaande button.

Word Kameraadje!

Bekijk de aftermovie van het Feyenoord Festival 2023!

Veelgestelde vragen