Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Bezoekersinformatie

Feyenoord speelt zondag om 14:30 uur tegen Excelsior Rotterdam. Lees hier alle informatie over jouw wedstrijdbezoek.

Klik hier voor de plattegrond van De Kuip. De loketten van Service & Tickets zijn geopend vanaf 11:00 uur en zullen om 14:30 uur sluiten.

Toegang
De poorten aan de blauwe sector gaan al vanaf 12:00 uur open voor tickethouders van de blauwe, groene en oranje sector. Vanaf 13:00 uur gaan ook de groene, oranje en gele sector open en is toegang alleen nog mogelijk via de sector die vermeld staat op het ticket.

Vakken X, R, S en T gesloten
Feyenoord moet van de KNVB de vakken X, R, S en T verplicht leeg houden bij deze laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Excelsior Rotterdam. De straf is een direct gevolg van het afsteken van vuurwerk door supporters tijdens de halve finale van de TOTO KNVB Beker tegen FC Groningen.

Tickets
Wist je dat je jouw ticket of seizoenkaart eenvoudig kunt ophalen via tickets.feyenoord.nl?

Volg daarvoor onderstaande stappen:

1. Ga naar tickets.feyenoord.nl;

2. Login met je Mijn Feyenoord-account;

3. Ga via het menu naar ‘Mijn Seizoenkaarten’ of ‘Mijn Mobile Tickets’ om je ticket op te halen.

Stap op de fiets of reis met het openbaar vervoer
Vermijd de verkeersdrukte op de weg en reis zorgeloos naar De Kuip. Wij adviseren om te kiezen voor de fiets, (deel)scooters of het openbaar vervoer. Je kunt je fiets of scooter eenvoudig stallen bij de openbare stallingen naast P7/P8 aan de Olympiaweg, onder het stadionviaduct of bij het Topsportcentrum.

Wanneer je de tram of trein neemt, reis je efficiënt en stap je direct voor het stadion uit. Zo vermijd je verrassingen door files als gevolg van verkeersdrukte en kun je onbezorgd genieten van jouw evenement.

Kom je toch met de auto? Rijd samen met andere supporters
Samen rijden is veel gezelliger, beter voor je portemonnee én natuurlijk beter voor het milieu. Deel nu jouw lege autostoel(en) met andere supporters via de widget op deze pagina of ga naar www.feyenoord.nl/samen-rijden. Hier bied je eenvoudig jouw rit aan.

Medesupporters bij jou uit de buurt die een rit zoeken, kunnen vervolgens via een e-mail contact met jou opnemen met de vraag of ze mee mogen rijden. Als jij dit per mail aan hen bevestigt, regelen jullie daarna onderling een handige plek om af te spreken en of jullie eventueel kosten willen delen zoals benzine of parkeren.

Tot zondag!
Alvast bedankt voor jouw support tijdens deze wedstrijd. Wij wensen je een mooie Rotterdamse derby toe!