Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets

Bezoekersinformatie

Feyenoord speelt zondag 28 mei om 14:30 uur als landskampioen tegen Vitesse. Het is de laatste wedstrijd van een onvergetelijk seizoen. Hier lees je alle informatie voor jouw wedstrijdbezoek.

Toegang
Om de toestroom te versoepelen en de wachtrij te verkorten, kan je bij deze wedstrijd vanaf 12:00 tot 13:00 uur het stadion binnen aan de blauwe zijde (42 t/m 44). Je hoeft tot die tijd dus geen gebruik te maken van de poort die op jouw ticket staat. Anderhalf uur voor de wedstrijd (vanaf 13:00 uur) openen de overige poorten aan de gele, groene en oranje zijde en kan je alleen nog naar binnen via de zijde die op je toegangskaart staat.

Klik hier voor de plattegrond van De Kuip. De loketten van Service & Tickets zijn geopend vanaf 11:00 uur. Deze zullen vanaf 14:30 uur sluiten.

Meerdere werkzaamheden in Regio Rotterdam
Tijdens het pinksterweekend zijn er meerdere werkzaamheden in regio Rotterdam. Plan je reis daarom vooraf en vertrek op tijd.

Verbindingsboog A16 – A20 dicht
In het weekend van 27-28-29 mei is de verbindingsboog A16 – A20 afgesloten voor het autoverkeer.

Meer informatie over de werkzaamheden en omleidingen vind je hier: www.rwsverkeersinfo.nl

Geen treinen tussen Dordrecht en Rotterdam Lombardije
Tussen Dordrecht en Rotterdam zijn er in het weekend van 27-28-29 mei 2023 werkzaamheden aan de spoortunnel bij Barendrecht. Dit betekent dat er geen treinen, maar vervangende bussen rijden tussen Rotterdam Lombardije en Zwijndrecht. Daarnaast is de treindienst aangepast tussen Rotterdam Centraal en Rotterdam Lombardije alsook tussen Zwijndrecht en Dordrecht.
Voor meer info kijk je op www.ns.nl/reisinformatie/werk-aan-het-spoor en je reis kun je checken op www.ns.nl

Werkzaamheden Roseknoop
Van 1 mei tot en met 31 oktober 2023 is onder andere de Laan op Zuid bij het Varkenoordseviaduct afgesloten voor auto’s trams en bussen. Ga voor alle werkzaamheden, de omleidingen én alternatieven naar:
www.rotterdamonderweg.nl/roseknoop en RET.nl/roseknoop

Gewijzigde tramsituatie (in- en uitstaphalte)
Tramlijn 12 rijdt tussen Maashaven en P+R Beverwaard waarbij halte Breeplein de nieuwe tijdelijke halte is om uit te stappen. Vanaf deze halte kun je naar De Kuip lopen via de aangegeven routes. Vanuit het centrum vertrekken dus geen trams richting De Kuip. Bezoekers die vanuit het centrum reizen kunnen met de metro naar station Maashaven en daar op de tram stappen. Ook tramlijnen 2, 20, 23 en 25 hebben wijzigingen bij de Roseknoop.
Kijk op Rotterdamonderweg.nl, RET.nl/roseknoop of je eigen verkeersapp voor actuele reisinformatie.

Openbaar vervoer vanuit Rotterdam Centrum naar de Kuip
Voor supporters die vanuit Rotterdam Centrum naar De Kuip willen reizen, wordt naast de gewijzigde tramroute vanaf station Maashaven ook geadviseerd om op de trein te stappen vanaf Rotterdam Centraal of Station Blaak en uit te stappen op halte Stadion Feijenoord.

Beperkte parkeergelegenheid rondom De Kuip
Vanwege beperkte parkeergelegenheid wordt geadviseerd om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te komen. Kom je toch met de auto? Houd dan rekening met extra reistijd richting het stadion. Verkeersregelaars rondom het stadion wijzen je de weg. Volg hun instructies op om een makkelijke manier op de juiste plek te komen. Alle parkeerterreinen rondom het stadion blijven gewoon bereikbaar.

Entertainment
Bij de Vereeniging draait DJ Zig voorafgaand aan de wedstrijd een mix van Hollandse hits om alvast in sfeer te komen voor de wedstrijd. Er wordt gezorgd voor extra tapgelegenheden zodat je ondanks de verwachte drukte snel van een drankje kan genieten. Tot 13:00 heeft iedereen met een wedstrijdkaart toegang.

Tot zondagmiddag
Alvast bedankt voor jouw support tijdens deze wedstrijd én het hele seizoen. Wij wensen jou alvast een mooie wedstrijd toe.