Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets

Bezoekersinformatie

Feyenoord speelt donderdagavond om 21:00 uur een nieuwe eredivisiewedstrijd tegen FC Volendam.  Lees hier alle informatie over jouw wedstrijdbezoek. 

Klik hier voor de plattegrond van De Kuip. De loketten van Service & Tickets zijn geopend vanaf 13:00 uur. Deze zullen vanaf 21:00 uur sluiten.

Toegangsbeleid
De poorten aan de blauwe sector gaan al om 18:30 uur open voor alle bezoekers met tickets voor de blauwe, groene en oranje sector, om deel te nemen aan het voorprogramma bij de Vereeniging. Vanaf 19:30 uur gaat ook de gele sector open en is toegang enkel nog mogelijk via de vermelde poorten op het ticket. De sectorscheidingen blijven gesloten.

Nieuw: koffiebar op de binnenring
Zin in koffie? Haal dan een lekkere kop koffie bij een van de 4 nieuwe koffiebarretjes op de binnenring. Je kunt ze vinden onder de trappen van de vakken vak L, vak G, vak C en vak S.

Kom je met de auto? Rijd samen met andere supporters
Samen rijden is veel gezelliger, beter voor je portemonnee én natuurlijk het milieu. Deel nu jouw lege autostoel(en) met andere supporters via de widget op deze pagina of ga naar www.feyenoord.nl/samen-rijden. Hier bied je eenvoudig jouw rit aan. Medesupporters bij jou uit de buurt die een rit zoeken kunnen vervolgens via een e-mail contact met jou zoeken met de vraag of ze mee mogen rijden. Als jij dit per mail aan hen bevestigt, regelen jullie daarna onderling een handige plek om af te spreken én of jullie eventueel kosten willen delen zoals benzine of parkeren.

Tot donderdagavond!
Alvast bedankt voor jouw support tijdens deze wedstrijd. Wij wensen je alvast een mooie voetbalavond toe!