Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Bezoekersinformatie

Feyenoord speelt zondag om 14:30 uur de Klassieker in De Kuip. Voor deze wedstrijd zijn er extra poorten beschikbaar en aangepaste toegangstijden van toepassing. Lees hier alle informatie over jouw wedstrijdbezoek. 

Klik hier voor de plattegrond van De Kuip. De loketten van Service & Tickets zijn geopend vanaf 11:00 uur. Deze zullen vanaf 14:30 uur sluiten.

Shinji Ono verwelkomt als eregast in De Kuip
Feyenoord verwelkomt Shinji Ono als eregast bij de Klassieker. Rond 13:45 uur ontvangen we hem op het veld voor een ereronde. Laten we hem een warm onthaal geven in een volle Kuip dus zorg dat je op tijd binnen bent!

Toegang
Tijdens deze wedstrijd is toegang alleen mogelijk via de poorten die vermeld staan op het ticket. De sectorscheidingen blijven dicht.

Blauwe zijde:
De poorten aan de blauwe sector gaan vanaf 12:00 uur open.
Gele zijde:
De poorten aan de gele sector gaan vanaf 12:30 uur open,
Groene zijde:
De poorten aan de groene sector gaan vanaf 12:30 uur open, met uitzondering van de poorten 1 t/m 6. Deze gaan open om 13:00 uur.
Oranje zijde:
De poorten aan de oranje sector gaan vanaf 13:00 uur open

Zorg dat je op tijd binnen bent!
De Kuip is voor deze wedstrijd volledig uitverkocht. Check daarom jouw favoriete reisplanner en vertrek op tijd van huis zodat je op tijd door de poorten bent. Zo voorkom je lange rijen vlak voor het fluitsignaal, ben je snel op je plek en mis je geen minuut om het team te steunen! 

Extra poorten op blauwe zijde en groene zijde
Aan de blauwe zijde worden er naast poort 34 twee extra toegangspoorten toegevoegd om de wachtrijen aan de blauwe zijde te verminderen en de doorstroming te bevorderen. Voor de tickethouders van de groene zijde zijn er 4 extra toegangspoorten. De poorten op het NS station die normaal gesproken beschikbaar zijn voor de bezoekende partij worden ingezet om de toegang aan de groene zijde te versnellen. Bekijk hier de locatie van de NS-poorten.

Sfeeractie met vlaggen op de gele zijde
Tijdens de wedstrijd is er op de gele zijde een mooie sfeeractie met vlaggen. We willen je vriendelijk verzoeken om de vlag na de wedstrijd onderaan de trap te leggen. De vlaggen zijn eigendom van supportersvereniging FSV de Feijenoorder.

Houd je (mobile) ticket gereed bij de poorten
Om de snelheid aan de poorten te verhogen vragen we supporters hun (mobile)ticket gereed te houden wanneer zij aankomen bij de poorten van het stadion. Jouw ticket is als 'mobile ticket' beschikbaar in de Feyenoord App onder 'Mijn tickets'. 

Stap op de fiets of reis met het openbaar vervoer
Vermijd de verkeersdrukte op de weg en reis zorgeloos naar De Kuip. Wij adviseren om te kiezen voor de fiets, (deel)scooters, of het openbaar vervoer. Je kunt je fiets of scooter eenvoudig stallen bij de openbare stallingen naast P7/P8 aan de Olympiaweg, onder het stadionviaduct of bij het Topsportcentrum.

Wanneer je de tram of trein neemt, reis je efficiënt en stap je direct voor het stadion uit. Zo vermijd je verrassingen door files als gevolg van verkeersdrukte en kun je onbezorgd genieten van jouw evenement.

Kom je toch met de auto? Rijd samen met andere supporters
Samen rijden is veel gezelliger, beter voor je portemonnee én natuurlijk het milieu. Deel nu jouw lege autostoel(en) met andere supporters via de widget op deze pagina of ga naar www.feyenoord.nl/samen-rijden. Hier bied je eenvoudig jouw rit aan. Medesupporters bij jou uit de buurt die een rit zoeken kunnen vervolgens via een e-mail contact met jou zoeken met de vraag of ze mee mogen rijden. Als jij dit per mail aan hen bevestigt, regelen jullie daarna onderling een handige plek om af te spreken én of jullie eventueel kosten willen delen zoals benzine of parkeren.

Tot zondagmiddag!
Alvast bedankt voor jouw support tijdens deze wedstrijd. Wij wensen je alvast een mooie voetbalmiddag toe!